Chat

For øjeblikket er vores Chat i Samtalehuset lukket ned. Vi opstarter den igen til foråret 2019

 

Om Samtalehusets Chat

Samtalehuset Chatrådgivning er åben hver anden tirsdag i ulige uger fra kl. 16.30-19.30.

 

Du er anonym medmindre du selv ønsker andet, og det er gratis at benytte chatten. Rådgiveren du skriver med vil altid præsentere sig med sit fornavn. Du er velkommen til at benytte chatten en enkelt gang, men du er også velkommen til at komme igen og skrive med os efter behov.

 

Chatrådgivningen er støttet af 4c Fonden.

 

Hvem henvender chatten sig til?

Chatrådgivningen er særligt for unge mellem 15 og 23 år der har været udsat for incest, overgreb, eller andre grænseoverskridende seksuelle handlinger eller som er fanget i prostitution eller prostitutionslignende forhold. Det kan også være kærestevold og forskellige former for psykisk nedgørelse i tætte relationer. - Men du er også altid velkommen hvis det er andet du gerne vil skrive om.

 

Hvordan foregår det

Når du har logget på chatten vil du komme til så snart der er en ledig rådgiver. Hvis der ikke er en ledig rådgiver når du logger på, får du besked om, at du står I kø. Er lyden slået til på din pc/tablet/mobil vil der komme en lyd når rådgiveren er ledig, og I kan derefter starte med at skrive sammen. En chatsamtale varer cirka 30-45 min. Ved afslutningen af samtalen vil rådgiveren spørge dig lidt om hvordan det har været at skrive sammen.

 

Når du starter chatten vil der være et meddelsesfelt, hvor du fx kan skrive hvor gammel du er og hvad du gerne vil chatte med rådgiveren om. Denne besked bliver sendt direkte til den ledige rådgiver, som dermed allerede ved lidt om hvad du gerne vil chatte om. Beskeden kommer ikke andre steder hen end til rådgiveren.

 

To unge står og har samtale